Η Autoprotect Administration Hellas (ΑΡΑΗ) είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων αυτοκινήτου Williams Car Care Products και μοτοσικλετών MotoGP.

Δραστηριοποιείται στην χώρο νεωτεριστικών προϊόντων & υπηρεσιών, επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής που παρέχουν την καλύτερη εμφάνιση και παράλληλα την μέγιστη δυνατή προστασία οχημάτων & μοτοσικλετών.

Η εταιρία μας αποτελεί το αμιγώς εμπορικό τμήμα της Autoprotect Hellas που είναι το αποτέλεσμα του “παντρέματος” της Autoprotect UK (MBI) Ltd., του μεγαλύτερου πολυεθνικού ομίλου στον χώρο των ασφαλειών ειδικών κινδύνων και εγγυήσεων οχημάτων & μοτοσικλετών.

Το Όραμα μας

Να είμαστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι στον χώρο μας, θέτοντας νέα δεδομένα που επαναπροσδιορίζουν την αγορά, δίνοντας νέα αξία στον όρο εξυπηρέτηση! Έμπνευση στην δουλειά μας είναι η επιτυχημένη πορεία των συνεργατών μας και οι απόλυτα ικανοποιημένοι καταναλωτές.

Ο Στόχος μας

Να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας να βρουν λύσεις στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών τους, παρέχοντας τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότατων προδιαγραφών με έμφαση στην διατήρηση της άψογης εμφάνισης και συντήρησης του οχήματος ή της μοτοσικλέτας τους.

Ο Σκοπός μας

Η άψογη εμφάνιση και συντήρηση του αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας να μην αποτελεί πλέον πρόβλημα, άγχος και πονοκέφαλο για τον καταναλωτή ή τον επαγγελματία, έμπορο ή αντιπρόσωπο, αλλά μια ευχάριστη και ανέξοδη εμπειρία.

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

This will close in 0 seconds