Υπηρεσίες

Μετά από έτη επιτυχημένης δραστηριότητας στην Ελλάδα, με την βοήθειά σας καταφέραμε να σκαρφαλώσουμε στην κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των πελατών σαν ο μοναδικός «έγκυρος» πάροχος λύσεων για τις μηχανικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές βλάβες των οχημάτων τους.

Η NGN Autoprotect Ελλάς έχει την χαρά να σας παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της που στόχο έχουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των καιρών για ακόμη περισσότερη προστασία κατά των απρόβλεπτων εξόδων…

…και πάντοτε με άμεση αποζημίωση των υποχρεώσεών της, χωρίς αναμονές, αναίτιες καθυστερήσεις και γραφειοκρατία, γιατί η NGN Autoprotect Ελλάς φτιάχτηκε για να υποστηρίζει εσάς και τους πελάτες σας!

Φυσικά, η εκπαίδευση και η υποστήριξη των συνεργατών μας για τα προϊόντα μας καθώς και η παροχή λύσεων μάρκετινγκ είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και η παραμετροποίηση των προγραμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας αποτελεί αναπόσπαστη υποχρέωση μας.

Με την NGN Autoprotect Ελλάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε πάντοτε με την μεγαλύτερη ευελιξία και τα σωστά ασφάλιστρα χωρίς εκπλήξεις και μικρά γράμματα.

This will close in 0 seconds